Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку гуртожиток університету реконструюють для переселенців

Фото ілюстративне.

У Луцьку гуртожиток університету реконструюють для переселенців

Навчально-лабораторний корпус ЛНТУ реконструюють під гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб

Північно екологічна фінансова корпорація НЕФКО надасть 1 660 000 євро, які будуть використані для реконструкції навчально-лабораторного корпусу ЛНТУ під гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб.

Про це йшла мова під час сьогоднішнього засідання 33-ї сесії міської ради. 

Міський голова Ігор Поліщук наголосив, що Луцька міська рада, попри умови воєнного стану, продовжує реалізовувати всі міжнародні проєкти.

Грант планується залучити у рамках програми «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

«В більшості українських міст фінансові донори позгортали програми, у нас всі проєкти продовжують реалізовуватись. Цей грант 1, 6 млн євро, — новий проєкт. Він є дуже важливим для нас, адже певна кількість внутрішньо переміщених осіб залишиться у нашій громаді і матимуть місце для проживання. Це повністю безповоротна фінансова допомога від корпорації НЕФКО, з огляду на успішну реалізацію попередніх проєктів. Це серйозні кошти, до того ж — це нові робочі місця, відновлення та реконструкція інфраструктури міста», - зазначив міський голова.

До слова, грант планується залучити у рамках програми «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

Читайте також:  У трьох луцьких школах переоберуть директорів.

Реклама Google

Telegram Channel