Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На Рівненщині пенсіонер кликав «руській мір»: тепер постане перед судом (Фото)

Кому чого бракує.

Фото: Укрінформ.

На Рівненщині пенсіонер кликав «руській мір»: тепер постане перед судом (Фото)

Дізнавачі Дубенського РВП за процесуального керівництва окружної прокуратури завершили досудове розслідування за фактом колабораційної діяльності 64-річного жителя Дубна

Викрили проросійськи налаштованого пенсіонера працівники УСБ України в Рівненській області, повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області.

Встановлено, що дубенчанин публічно  підтримував повномасштабне вторгнення рф на територію України та дії окупантів. У соціальних мережах чоловік розповсюджував інформацію та закликав допомагати армії країни-агресора. Відомо також, що раніше він тривалий час працював та проживав на території росії.

На підставі ухвали суду за місцем проживання зловмисника поліцейські провели санкціонований обшук, у ході якого вилучили системний блок до комп’ютера та планшет.

Встановлено, що дубенчанин публічно  підтримував повномасштабне вторгнення рф на територію України та дії окупантів.

Правоохоронці зібрали достатньо доказів колабораційної діяльності 64-річного дубенчанина та 25 липня, за погодження прокуратури, повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 111-1 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 28 липня, дізнавачі завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом на розгляд суду.

 

 Читайте також: У Рівному невідомі прив'язали вибухівку на основі ручної гранати до дерева.

Реклама Google

Telegram Channel