Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Волейбол: «Барком-Кажани»  підсилюється перед стартом у польській Плюс-Лізі

Наразі відомо, що у складі «Баркому-Кажани» відбулися досить суттєві зміни.

Фото із сайту sport.ua.

Волейбол: «Барком-Кажани» підсилюється перед стартом у польській Плюс-Лізі

До команди прийшли п'ять нових волейболістів

Багаторазовий чемпіон України та володар Кубка країни львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» у сезоні 2022-2023 років виступатиме в польській «Плюс-Лізі», одному з найсильніших національних чемпіонатів в Європі, передає Спорт.юа.

Зрозуміло, що керівництво команди та тренерський штаб на чолі з Угісом Крастіньшем намагатимуться зробити все можливе, щоб представити український волейбол в чемпіонаті Польщі з найкращого боку.

Зрозуміло, що керівництво команди та тренерський штаб на чолі з Угісом Крастіньшем намагатимуться зробити все можливе, щоб представити український волейбол в чемпіонаті Польщі з найкращого боку. І поки наставник клубу разом із деякими гравцями перебувають у розташуванні збірної України та готуються до чемпіонату світу, всі інші волейболісти вже 1 серпня розпочнуть безпосередню підготовку до свого дебютного турніру у сусідній країні.

Наразі відомо, що у складі «Баркому-Кажани» відбулися досить суттєві зміни. Команду покинули Ілля Поліщук та Михайло Бібер, а прийшли одразу п'ять нових гравців. Це – центральний блокуючий 19-річний Владислав Щуров, відомий за своїми виступами за харківську «Юракадемію» та «МХП-Вінниця», ще один гравець того ж амплуа 26-річний Богдан Мазенко (виступав за «МХП-Вінниця», «Серце Поділля» Вінниця, «Житичі» Житомир, а також естонський «Пярну»), 30-річний діагональний Василь Тупчій, який є вихованцем вінницького волейболу, неодноразово залучався до ігор за збірну України, виступав за сумський «ШВСМ-СумДУ», клуби Казахстану та Франції, теж діагональний 34-річний Володимир Тевкун (він уже раніше грав у львівському клубі, крім того, виступав за чернігівський «Буревісник-ШВСМ», клуби Білорусі та Ізраїлю) та норвезький догравальник 30-річний Йонас Квален, який пограв за свою досить тривалу волейбольну кар’єру у 8 країнах.

Відомо, що в процесі підготовки до польської «Плюс-Ліги» львів'яни візьмуть участь у Меморіалі Аркадіуша Голася. В цьому турнірі також зіграють чинний переможець Ліги чемпіонів польський клуб «Закса» та досвідчений німецький клуб «Берлін Рециклінг».

Читайте також: Українські пляжники виграли бронзові нагороди турніру в Бельгії (Фото)

Реклама Google

Telegram Channel