Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Армія рф намагається замінити знищені мости біля Херсона двома понтонними переправами - британська розвідка

"Наразі росія класифікує окуповані території як ті, що перебувають під тимчасовою "військово-цивільною адміністрацією".

Фото із сайту unn.com.ua.

Армія рф намагається замінити знищені мости біля Херсона двома понтонними переправами - британська розвідка

Російські війська, дуже вірогідно, звели дві понтонні переправи біля Херсона на заміну пошкодженим мостам, а також запустили поромну переправу, повідомило сьогодні вранці міністерство оборони Великої Британії у зведенні на основі розвідданих

Про це пише УНН.

«У районі Херсона російські війська, швидше за все, встановили два понтонні мости та поромну переправу, щоб компенсувати той факт, що довколишні мости були пошкоджені внаслідок нещодавніх ударів», - зазначили у британській розвідці.

Там також вказують, що на нещодавно окупованих територіях на півдні України «встановлена росією влада, швидше за все, зазнаватиме зростаючого тиску з боку москви, щоб зміцнити свій контроль над регіоном і підготуватися до референдуму про приєднання до росії пізніше цього року».

Там також вказують, що на нещодавно окупованих територіях на півдні України «встановлена росією влада, швидше за все, зазнаватиме зростаючого тиску з боку москви, щоб зміцнити свій контроль над регіоном і підготуватися до референдуму про приєднання до росії пізніше цього року». «Наразі росія класифікує окуповані території як ті, що перебувають під тимчасовою «військово-цивільною адміністрацією». Місцева влада, ймовірно, змушує населення розкривати особисті дані для складання списків виборців», - додали у МО Британії.

Також британська розвідка вказує, що «цілком імовірно, що Україна успішно відбила маломасштабні російські атаки з лінії фронту, що давно встановилася, в районі Донецька на Донбасі».

Читайте також: Україна розпочала процедуру повернення тіл загиблих у Оленівці військових

Реклама Google

Telegram Channel