Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рятувальники минулої неділі рятували автівки і відкачали в Луцьку майже півтори тисячі тонн води (Відео)

Відкачували з прибудинкових територій, проїжджої частини, підвалів будинків та медзакладів.

Фото: ДСНС в області.

Рятувальники минулої неділі рятували автівки і відкачали в Луцьку майже півтори тисячі тонн води (Відео)

4 рази надавали допомогу з буксирування автомобілів

31 липня унаслідок зливних опадів у місті Луцьку рятувальники здійснили 11 виїздів для відкачування дощової води з житлових будівель та об’єктів інфраструктури міста, а також 4 рази надавали допомогу з буксирування автомобілів, інформує управління ДСНС у Волинській області.

Роботи проводилися на вулицях: Дорошенка, Підгаєцькій – викачка води з прибудинкових територій; Рівненській - викачка води з проїжджої частини; вул. Заньковецької, Лесі Українки, Воїнів Афганців та Проспекті Молоді - викачка води з підвальних приміщень, а також на території «Перинатального центру», «Наркодиспансеру», «Пологового будинку» - викачка води з підвального приміщення, «Міської клінічної лікарні» - викачка води з приміщення підстанції.

Буксирування автівок проводилось по вулицях Карпенка-Карого, Кравчука та проспекті Відродження.

До ліквідації негоди залучались 37 чоловік особового складу 1, 2, 25 державних пожежно-рятувальних частин, аварійно-рятувальної частини спеціального призначення ГУДСНС України у Волинській області. Загалом задіяні 8 пожежних автомобілів, 1 спеціальний автомобіль САРМ-В. Відкачані 1421 м3 води.

Читайте також: «Волинянин, воїн і спортсмен, здобув срібло на Всесвітніх іграх серед поліціянтів та рятувальників»

Telegram Channel