Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
На Київщині затримали 6 російських солдатів, які кілька місяців жили в покинутому будинку

На Київщині заблувкали 6 орків.

Фото ілюстративне.

На Київщині затримали 6 російських солдатів, які кілька місяців жили в покинутому будинку

У Броварському районі Київщини виявили та упіймали 6 російських військових: після визволення регіону вони декілька місяців переховувались у порожній хаті

Чотири місяці прожили у покинутій лісовій хатинці: на Київщині затримали групу російських військовослужбовців, які дезертували від подальшої участі в путінській «спецоперації» та затримались в регіоні після його визволення з-під окупації.

Про це 1 серпня повідомив військовий оглядач, координатор групи «Інформаційний спротив», полковник Збройних сил України Костянтин Машовець. За його інформацією, інцидент стався у селі Дернівка Броварського району Київської області.

«Кажуть, у с. Дернівка (Київська область) вчора пов'язали шість російських військовослужбовців – жили тихцем в якійсь покинутій хаті біля лісу», – розповів оглядач.

Зі слів аналітика, це – не перший подібний випадок. Раніше бурята-єті упіймали в Ірпені: кулеметник, що відбився від свого підрозділу, який ганебно відступив з Київщини на початку квітня, близько місяця переховувався у льоху сільської оселі та харчувався консервацією.

Схожі інциденти періодично фіксують і на лівобережжі Київщини, а також у лісах Чернігівщини. Російські військові місяцями ховаються у хащах та закинутих оселях, аби тільки не повертатися до лав власної армії

У коментарях дописувачі повідомляють, що схожі інциденти періодично фіксують і на лівобережжі Київщини, а також у лісах Чернігівщини. Російські військові місяцями ховаються у хащах та закинутих оселях, аби тільки не повертатися до лав власної армії.

Читайте також: Військкомати можуть повторно вручати повістки: у яких випадках

Реклама Google

 

Telegram Channel