Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку на місці старого елеваторам хочуть будувати готель і ресторан

Показали макет майбутнього проєкту.

Фото ІА Волинські новини.

У Луцьку на місці старого елеваторам хочуть будувати готель і ресторан

Але після Перемоги!

На базі старого луцького елеватора, що на Вишкові, планували створити сучасний коплекс для відпочинку та роботи. Проте через війну проект довелося відкласти.

Про це повідомили у студії Leo D'uk Design, яка займається створенням інтер'єрів, екстер'єрів та промисловим дизайном, пише ІА Волинські новини. 

Над амбітним проектом студія лучанина Левка Давидюка працювала ще до повномасштаної війни.

«Хочемо трохи розповісти про деякі з наших проектів, над якими працювали в період до 24 лютого, і які були заморожені у зв'язку з повномасштабною війною.

Один з таких це ревіталізація старого елеварора на Вишкові у Луцьку, який був збудований ще у 1937 році за проектом Тадеуша Яна Красінського. За цим проектом реновації об’єкт мав набути функції готелю зі всіма супутніми опціями: ресторану, лоббі-бару, двома конференц-залами та невеличким тренажерним залом зі спа.

За цим проектом реновації об’єкт мав набути функції готелю зі всіма супутніми опціями: ресторану, лоббі-бару, двома конференц-залами та невеличким тренажерним залом зі спа.

Також об’єкт розташований на березі старої заплави річки Стир, кудою в часи функціонування елеватора доставляли на баржах зерно. Зараз основне русло змінило свою траєкторію, а ця частина річки нині в занедбаному стані. Тому в рамках проекту ревіталізації планувалося розчистити це русло та облагородити берег, облаштувавши доступ до води», – розповіли в Leo D'uk Design.

Левко Давидюк переконаний: проект мав би велике значення для розвитку міста, його туристичної та бізнесової привабливості.

«Віримо, що після нашої перемоги проект відновиться і вдасться втілити все заплановане», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чи заборонять у Луцькій громаді співати, грати й кричати на балконах?

 

Реклама Google

Telegram Channel