Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Усик зробив подарунок українцям:  викупив права на трансляцію реваншу з Джошуа

Під час прямого ефіру кожен бажаючий матиме можливість за допомогою QR-коду зробити внесок у перемогу.

Фото: Відкриті джерела.

Усик зробив подарунок українцям: викупив права на трансляцію реваншу з Джошуа

Наприкінці минулого тижня стало відомо, що трансляція бою-реваншу між українцем Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа буде безкоштовною для глядачів на території України

За словами промоутера Олександра Красюка, Усик особисто викупив права на трансляцію, щоб зробити подарунок українцям, повідомляє sport.«Це подарунок від Олександра Усика, бо він за свої гроші отримав ці права і безкоштовно хоче передати всьому українському народу, щоб цей поєдинок кожен охочий українець міг спостерігати у прямому ефірі. Тому станом на сьогоднішній день ми розуміємо, що потрібно зробити максимальну дистрибуцію цього поєдинку.

Наші партнери Megogo формуватимуть цей сигнал. Сигнал приходитиме на телеканал «Суспільне». Наприклад, той, хто не має доступу до інтернету або до Megogo, зможе дивитись цей поєдинок зможе дивитися цей поєдинок на регіональних каналах «Суспільного».

Наші партнери Megogo формуватимуть цей сигнал. Сигнал приходитиме на телеканал «Суспільне». Наприклад, той, хто не має доступу до інтернету або до Megogo, зможе дивитися цей поєдинок на регіональних каналах «Суспільного».

Також цей поєдинок буде на YouTube на офіційному каналі Олександра Усика. І швидше за все цей поєдинок транслюватиме ще один наш партнер — компанія Парі-Матч на своєму сайті та у своєму додатку.

Під час прямого ефіру кожен бажаючий матиме можливість за допомогою QR-коду зробити внесок у перемогу. Також усі гроші від спонсорів, які допомагатимуть із цією трансляцією, переходитимуть до фонду Олександра Усика та будуть використані також для допомоги Україні», – сказав Красюк.

Реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді. У першому бою українець впевнено виграв за очками.

Читайте також: «Стадіони у Ковелі косить трактор з Німечччини (Фото, відео)».

Telegram Channel