Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Ківерцях відбулися масові обшуки

Мета – максимальна безпека волинян.

Фото ілюстративне.

У Ківерцях відбулися масові обшуки

4 серпня у Ківерцях відбувалися обшуки в оселях мешканців міста

Місцеві жителі повідомляють також про посилені перевірки на блокпостах та велику кількість правоохоронців у місті.

Про це повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

У пресслужбі Управління Служби безпеки України у Волинській області, коментуючи події, запевнили, що законослухняним волинянам немає причин хвилюватися. Заокрема зауважили, що контррозвідувальні, пошукові, профілактичні та режимно-обмежувальні заходи здійснюють з метою посилення пошуку, виявлення та нейтралізації диверсійних (терористичних) загроз, запобігання проникненню диверсійно-розвідувальних груп та інших осіб, які діють в інтересах противника. Окрім того, це триває, аби не допустити порушення роботи органів військового управління, державної влади та об’єктів критичної інфраструктури.

 Усе відбувається з чітким дотриманням вимог законодавства.

Такі дії, зокрема, у Ківерцях, але й у інших населених пунках регіону здійснює Управління СБ України у Волинській області спільно з ГУНП у Волинській області, Національною гвардією України та Військовою службою правопорядку ЗСУ.

Переконують також, що усе відбувається з чітким дотриманням вимог законодавства.

«Просимо жителів регіону зберігати спокій та сприяти правоохоронцям у їхній діяльності. Адже наша мета – максимальна безпека волинян», – у пресслужбі обласного управління СБУ.

Читайте також: Мешканців Полісся просять мати тривожну валізу в разі нападу білорусі

Telegram Channel