Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ковелі оновлюють дитячу бібліотеку (Фото)

Дітям цікаво.

Фото Ковельської міськради.

У Ковелі оновлюють дитячу бібліотеку (Фото)

У бібліотеці-філії для дітей ведуться ремонтні роботи

Там уже облаштували кілька кімнат, надалі реновація чекає на читальний зал, йдеться на сайті Ковельської міськради.

Двері та інші матеріали для ремонту були закуплені до війни. Будівельники досить швидко замінили вікна, оновили стелю, стіни, пофарбували підлогу. Колектив, юні ковельчани, які відвідують бібліотеку, їх батьки втішені змінами.

«Планували значно більше. Хочеться, щоби наші діти повернулися до книг. Працівники багато уваги приділяють популяризації читання, проводять цікаві заходи. А дітворі має бути комфортно у бібліотеці, тому й вирішили не переносити ремонтні роботи. І зробити те, що можемо сьогодні», – повідомили в управлінні культури, молоді, спорту та туризму.

Двері та інші матеріали для ремонту були закуплені до війни. Будівельники досить швидко замінили вікна, оновили стелю, стіни, пофарбували підлогу.

У дитячій читальні уже раді гостям. До її книжкового фонду входить вітчизняна класика, проза та поезія сучасних українських авторів. Простір розділений на окремі зони, доповнений зручними меблями.

 

 

 

 

 

 

 

 «Запрошуємо маленьких читачів у нашу книгозбірню. У нас можна з користю провести час, насолоджуючись читанням у затишних світлих кімнатах», – мовить заступник директора КЗ «Публічна бібліотека» по роботі з дітьми Валентина Шпирук.

Читайте також: У Ковелі завершують прокладати новий водогін.

Реклама Google

Telegram Channel