Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Львівська СБУ видворила з України росіянина та білоруса

Іноземцям більше не можна в'їжджати на територію нашої держави.

Фото СБУ.

Львівська СБУ видворила з України росіянина та білоруса

Порушники перебували на території України без документів

Львівська СБУ видворила з України трьох нелегалів, серед них є росіянин та білорус. Громадянство третього іноземця не розголошується. Про депортацію нелегалів повідомила прес-служба служби безпеки у суботу, 6 серпня.

Для забезпечення державної безпеки в умовах війни Служба безпеки України ініціювала рішення про депортацію трьох іноземців.

«Для забезпечення державної безпеки в умовах війни Служба безпеки України ініціювала рішення про депортацію трьох іноземців», – йдеться у повідомленні служби безеки.

Двоє порушників (серед них росіянин) перебували на території України без документів. Третій депортований – білорус, був засуджений в Україні за незаконне виробництво та збут наркотиків. Чоловік вже відбув свій термін покарання і у нього тепер немає жодних підстав перебувати на території України. Усіх трьох чоловіків примусово повернули до себе додому.

Видворяли нелегалів з України працівники СБУ спільно із працівниками Державної міграційної служби. Окрім того цим іноземцям більше не можна в'їжджати на територію України.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Джерело: .
Telegram Channel