Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Вінниці попрощалися з дитячим лікарем, який помер від травм, отриманих під час ракетного обстрілу

Вінницький лікар, якого не змогли врятувати у Кракові, недавно написав: «Найголовніше – я живий».

Фото: vinnitsa.info.

У Вінниці попрощалися з дитячим лікарем, який помер від травм, отриманих під час ракетного обстрілу

У той день Павло Ковальчук був на робочому місці. Внаслідок ракетного обстрілу приміщення клініки вигоріло вщент. Чоловік отримав травми та опіки. За життя цього чоловіка боролися 20 днів

У Вінниці пʼятого серпня попрощалися із дитячим лікарем-неврологом Павлом Ковальчуком. Чоловік помер другого серпня від травм, отриманих внаслідок ракетного обстрілу міста 14 липня. Про смерть колеги повідомили на сторінці діагностичного центру «Нейромед», інформує «Суспільне Вінниця».

 

 

 

У той день Павло Ковальчук був на робочому місці. Внаслідок ракетного обстрілу приміщення клініки вигоріло вщент. Чоловік отримав травми та опіки. Спершу його лікували у Вінниці. Втім 19 липня пацієнта з міської лікарні транспортували санавіацією до Кракова, адже стан його погіршився.

Втім 19 липня пацієнта з міської лікарні транспортували санавіацією до Кракова, адже стан його погіршився. Врятувати медика не змогли.

 

 

Помер Павло Ковальчук другого серпня.

Прощалися з лікарем рідні, друзі, колеги та містяни у холі обласної філармонії. Поховали Павла Ковальчука на кладовищі лікарні імені О. І. Ющенка.

Нагадаємо, «Вінницький лікар, якого не змогли врятувати у Кракові, недавно написав: «Найголовніше – я живий»»

Telegram Channel