Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Теракт в Оленівці був спецоперацією росії проти постачання зброї в Україну – розвідка

У ніч на 29 липня росіяни вбили частину полонених військових полку «Азов», які перебували в колонії Оленівки.

Фото Укрінформу.

Теракт в Оленівці був спецоперацією росії проти постачання зброї в Україну – розвідка

З самого початку це було фальшування, але світ швидко викриває такі речі

Теракт в колонії в Оленівці Донецької області, де перебували українські військовополонені, був спецоперацією росії проти постачання Україні західної зброї. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив представник ГУР МО України, член координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов, інформує УНН.

«Від початку цієї страшної трагедії та страшного фарсу, який ми бачили з боку росіян, – це й було фальшування. Від перших повідомлень про застосування і навмисний обстріл високоточною зброєю HIMARS – це була спецоперація проти постачання Україні західного високоточного озброєння», – зазначив Юсов.

«Від початку цієї страшної трагедії та страшного фарсу, який ми бачили з боку росіян, – це й було фальшування. Від перших повідомлень про застосування і навмисний обстріл високоточною зброєю HIMARS – це була спецоперація проти постачання Україні західного високоточного озброєння. Це була спецоперація з метою дестабілізації українського суспільства та деморалізації українських військовополонених. З самого початку це було фальшування, але світ швидко викриває такі речі», – зазначив Юсов.

Нагадаємо, у Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що російські війська навмисно обстріляли колонію у тимчасово окупованій Оленівці Донецької області, де перебували українські полонені.

За даними Офісу Генпрокурора, загинуло приблизно 40 осіб, дістало поранення – 130.

Служба безпеки України перехопила телефонні розмови, які свідчать про те, що російські окупанти могли влаштувати трагедію в колонії за допомогою вибухівки.

Читайте також: «З’явилися шокуючі деталі вибуху в Оленівці»

Реклама Google

Telegram Channel