Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Єфросиніна: Я багато плачу, мені легше, коли я плачу

«Я плачу, коли я дивлюся вранці на Саню, який спить».

Фото Гордон.

Єфросиніна: Я багато плачу, мені легше, коли я плачу

В інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання «ГОРДОН» Олесі Бацман телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як часто плакала за останні п'ять місяців

«Трагедії, як і раніше, викликають сльози. Трагедії терористичного масштабу. Ось ці блюзнірські події... Я не знаю, як називати цих людей, як називати ці події. Я не знаю. Я втратила всю здатність говорити і переводити свої почуття у слова. Ось тоді я просто плачу», – поділилася Єфросиніна.
Вона зауважила, що у неї течуть сльози, коли вона дивиться на сина. «Я плачу, коли я дивлюся вранці на Саню, який спить. Він так солодко спить: Санечка... Так солодко... Плачу, коли бачу, як він виріс за ці п'ять місяців», – сказала телеведуча.

Він завжди тихо каже: «Хочу, щоб Україна перемогла». Сам собі.

Вона також розповіла, які бажання у її дитини.
«У нього зараз нова фішка. Коли в телефоні на годиннику збігаються цифри, на кшталт 15.15, 17.17, я йому кажу: «Загадуй бажання». І ось тепер щоразу, коли він бачить однакові цифри, він завжди тихо каже: «Хочу, щоб Україна перемогла». Сам собі. Звісно, я бачу це збоку і думаю: «Чуваче, ти ще пів року тому не знав, хочеш ти це Lego, чи все ж таки торт, чи морозиво». Ну, дитинча, і «я хочу, щоб Україна перемогла». Багато плачу. Мені легше, коли я плачу», – наголосила Єфросиніна.

Реклама Google

Telegram Channel