Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Росіянку обурила допомога українцям в Естонії – її  депортують

Московинка навіть в Європі дивиться на війну через криве дзеркало.

Фото: ua.depositphotos.com.

Росіянку обурила допомога українцям в Естонії – її депортують

Спочатку її позбавили роботи

Росіянка Юлія Кузнєцова публічно обурилася виплатами, які українські біженці отримують в Естонії. Також вона розповіла про свої податкові махінації і нахамила екс-президенту держави. В результаті жінка втратила роботу і буде депортована з Естонії.

Скандал розгортався в соціальній мережі Twitter, передає УНІАН.

Спочатку Кузнєцова розповіла, що зареєстрована в якості підприємця в Грузії, живе в Естонії, а працює на компанію з США, але сама з Росії. Далі вона обурилася виплатами для українців.

«Порівнювати біженців і кваліфіковану робочу силу, яка потрібна країні і принесе дохід у вигляді податків — ну таке», — написала Кузнєцова.

Потім росіянка заявила, мовляв, в Естонії 60% податок на малий бізнес. Так навіщо їй реєструвати свою справу в країні, де 60% її доходу «витратять на українських біженців».

На повідомлення Кузнєцової відреагував колишній президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес. Росіянка подумала, що це хтось прикидається екс-главою держави і нахамила йому. У відповіді Ільвес порадив жінці перестати погіршувати ситуацію.

Коли скандал набув широкого розголосу, Кузнєцова написала: «Через твіттер звільняють. Я буду першим випадком депортації». Після цього жінка закрила свою сторінку.

Коли скандал набув широкого розголосу, Кузнєцова написала: «Через твіттер звільняють. Я буду першим випадком депортації». Після цього жінка закрила свою сторінку.

Нагадаємо, раніше росіянки обурилися, що в Туреччині їм влаштували допит на кордоні. А одна з українок заявила дівчатам: «Ваші солдати вбивають наших».

Читайте також: «Прикордонники затримали росіянку-«паломницю» (Фото)»

Реклама Google

Telegram Channel