Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Працівники селищної ради на Волині купили машину для військових

Фото: Ратнівська селищна рада.

Працівники селищної ради на Волині купили машину для військових

В цей нелегкий час всі українці об’єдналися навколо допомоги Збройним силам України. Адже, зараз так важливо підтримувати тих, хто зі зброєю в руках, став на захист нашої держави від підступного ворога, країни-терориста, росії

Виконавчий комітет, управління гуманітарної політики, фінансовий відділ, комунальні установи «Центр надання соціальних послуг», «Центр безпеки і життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради вкотре віддали частину своєї заробітної плати аби придбати транспортний засіб для Збройних сил України. Про це повідомили в пресслужбі селищної ради. 

В найближчі дні мають зробити технічний огляд автівки, укомплектовано гуманітарною допомогою та відправлено нашим землякам, військовослужбовцям 14 ОМБр, в Донецьку область.

У найближчі дні мають зробити технічний огляд автівки, укомплектовано гуманітарною допомогою та відправлено нашим землякам, військовослужбовцям 14 ОМБр, в Донецьку область. 

«Сподіваємось, що автомобіль служитиме добре та допомагатиме нашим захисникам виконувати бойові завдання. Разом ми сила! Разом до перемоги!», йдеться в повідомленні селищної ради. 

Читайте також: У селі на Волині на благодійному аукціоні зібрали понад 30 000 гривень для ЗСУ

Telegram Channel