Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцька міськрада виділила 750 тисяч на контроль безготівкової оплати проїзду в маршрутках

Фото: Луцька міська рада.

Луцька міськрада виділила 750 тисяч на контроль безготівкової оплати проїзду в маршрутках

Члени виконавчого комітету внесли зміни до бюджету Луцької міської громади

8 серпня, у режимі відеоконференції відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, під час якого було розглянутого три питання порядку денного. Щонайперше члени виконкому внесли зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади.

Зокрема, 6 700 000 грн виділили на фінансову підтримку ЛСКАП «Спецкомунтранс» для пересипки та обваловки полігону твердих побутових відходів в села Брище.

750 000 грн передбачили на організацію проведення контролю за безготівковою оплатою проїзду в громадському транспорті, 800 000 грн виділили на облаштування укриття у КЗ «Луцька музична школа № 1 імені Фридерика Шопена».

У разі пошкодження об’єктів, їх відновлення буде проводитися за кошти державного бюджету.

Оскільки 19 квітня цього року постановою Кабінету Міністрів був затверджений Порядок виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель і споруд, то виконком Луцької міської ради ухвалив відповідне рішення та затвердив склад комісії з виконання передбачених постановою заходів. У разі пошкодження об’єктів, їх відновлення буде проводитися за кошти державного бюджету.

Також члени виконкому внесли зміни до Комплексної програми охорони довкілля Луцької міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

Читайте також: У Луцьку почнуть аварійно-відновлювальні роботи на одному з проспектів

Telegram Channel