Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Шеф-кухар з Рівного повернувся з Катару, щоб стати до лав ЗСУ та годувати  воїнів

Переможемо.

Фото Еспресо.

Шеф-кухар з Рівного повернувся з Катару, щоб стати до лав ЗСУ та годувати воїнів

Кілька чоловіків змінили стерильні кухні ресторанів на польові умови приготування обідів

 

Так, Назарій повернувся з багатоо Катару, щоби стати до лав ЗСУ та годувати наших воїнів — частує їх ресторанними стравами. Про це йдеться на сторінці Українського ветеранського фонду, передає «Еспресо.Захід».

Як зазначають у дописі, часто вони доставляють на позиції гарячий обід, ризикуючи власним життям. Адже неголодний воїн — це важливо для обороноздатності. І саме цю потребу закривають на війні кухарі Збройних сил України.

Вони доставляють на позиції гарячий обід, ризикуючи власним життям.

Інший шеф-кухар Віталій Лі до повномасштабного вторгнення смажив у рідному закладі індонезійські шашлички сате, але тепер — у військовому однострої та годує вже рідний підрозділ.

30-та окрема механізована бригада радо прийняла до своїх лав шеф-кухаря одного зі столичних закладів Антона: поруч із білим фартухом його обов’язковим «аксессуаром» тепер став ще й бронежилет. 

А азовці, які билися в заблокованому Маріуполі, пригадують: поранені в бункері «Азовсталі» аплодували кухарям, які під авіабомбами несли побратимам стаканчик гарячої каші та шматочок сала.

«Армія — як великий організм, який не зможе функціонувати, якщо з ладу виходить один з «органів». І саме кухарі дають «паливо» нашому війську, яке захищає нас в ці хвилин», – наголошують в Українському ветеранському фонді

Telegram Channel