Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рашисти під час сварки застрелили свого ж заступника командира

Продовжуються конфлікти між підрозділами противника на етнічному підґрунті.

Фото ілюстративне.

Рашисти під час сварки застрелили свого ж заступника командира

Серед російських окупантів у тимчасово окупованих районах Запорізької області тривають конфлікти на етнічному ґрунті

Під час одного із останніх таких конфліктів було вбито заступника командира одного з підрозділів окупаційної армії, що був чеченцем за національністю. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, пише Діло. 

«Продовжуються конфлікти між підрозділами противника на етнічному підґрунті, що часто зачіпають цивільне населення. Так, на окупованій території Запорізької області у результаті такого конфлікту був застрелений заступник командира (чеченської національності) одного з підрозділів. А в Зеленопіллі окупант у стані алкогольного сп’яніння на БТР збив електричний стовп, через що було знеструмлено населений пункт», – розповіли у ГУР МОУ.

Водночас російські окупанти посилюють тиск на мирних жителів тимчасово окупованих територій України. 

Водночас російські окупанти посилюють тиск на мирних жителів тимчасово окупованих територій України. 

Так, у Великому Бурлуку Харківської області окупаційна адміністрація змушує місцевих підприємців отримувати паспорти рф та перереєстровувати бізнес відповідно до російського законодавства.

«У багатьох населених пунктах окупанти погрожують закрити та націоналізувати підприємства. Також буде вводитися щомісячний «податок» на кожен автомобіль підприємств у розмірі 5000 рублів», – зазначили у розвідці.

Також розвідники повідомили, що після прибуття в Балаклію нового батальйону окупантів, зокрема з числа мобілізованих у рф колишніх кримінальних в’язнів, різко зросло агресивне ставлення до місцевого населення, жорстокість та аморальна поведінка загалом.

Читайте також: «Чому Україні вкрай важливо відвоювати Крим у росії».

Реклама Google

Telegram Channel