
Євген Клопотенко.
Відомий шеф-кухар розповів, чим харчуються українські захисники на передовій
Переможець п'ятого сезону МастерШеф розповів, що Україна - єдина країна у світі, де перша страва є у вигляді сухпайка
За його словами, ми єдина країна у світі, де в сухпайку є рідка страва - борщ. Про це пише Кореспондент.
«Є різне харчування. Є харчування в частинах. Є сухпайки. Сухпайки, які я дегустував, вони прямо, вони суперкруті. Я прямо їв. Вони суперпрості, там нічого робити. До речі, там борщ, ми єдина країна у світі, де перша страва, рідка страва є у вигляді сухпайка. В усіх країнах немає. І це - борщ. Це дуже важливо!
Але є питання щодо харчування у військових частинах. У нас інші стандарти, навіщо ми навчалися у НАТО тоді? Прийди у військову частину п'ять років тому і зараз, ти взагалі будеш шокований. Їжа - це частина морального духу», - сказав він.
Але є питання щодо харчування у військових частинах. У нас інші стандарти, навіщо ми навчалися у НАТО тоді? Прийди у військову частину п'ять років тому і зараз, ти взагалі будеш шокований. Їжа - це частина морального духу», - сказав він.
Водночас Клопотенко не зміг оминути сухпайки армії РФ. Кулінар зазначив, що харчування окупантів значно відрізняється від нашого.
«Ти коли відкриваєш російські сухпайки, то розумієш, що тебе лайном годують. Я куштував. Там просто радянський галімий союз. І це відповідь на запитання: навіщо покращувати харчування? Тому що солдатам треба дати зрозуміти, що про них піклуються», - підсумував Клопотенко.
Раніше повідомлялося, що Євген Клопотенко розповів про ресторанний бізнес за умов війни.
