Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Відомий шеф-кухар розповів, чим харчуються українські захисники на передовій

Євген Клопотенко.

Фото: Відкриті джерела.

Відомий шеф-кухар розповів, чим харчуються українські захисники на передовій

Переможець п'ятого сезону МастерШеф розповів, що Україна - єдина країна у світі, де перша страва є у вигляді сухпайка

За його словами, ми єдина країна у світі, де в сухпайку є рідка страва - борщ. Про це пише Кореспондент.

«Є різне харчування. Є харчування в частинах. Є сухпайки. Сухпайки, які я дегустував, вони прямо, вони суперкруті. Я прямо їв. Вони суперпрості, там нічого робити. До речі, там борщ, ми єдина країна у світі, де перша страва, рідка страва є у вигляді сухпайка. В усіх країнах немає. І це - борщ. Це дуже важливо!

Але є питання щодо харчування у військових частинах. У нас інші стандарти, навіщо ми навчалися у НАТО тоді? Прийди у військову частину п'ять років тому і зараз, ти взагалі будеш шокований. Їжа - це частина морального духу», - сказав він.

Але є питання щодо харчування у військових частинах. У нас інші стандарти, навіщо ми навчалися у НАТО тоді? Прийди у військову частину п'ять років тому і зараз, ти взагалі будеш шокований. Їжа - це частина морального духу», - сказав він.

Водночас Клопотенко не зміг оминути сухпайки армії РФ. Кулінар зазначив, що харчування окупантів значно відрізняється від нашого.

«Ти коли відкриваєш російські сухпайки, то розумієш, що тебе лайном годують. Я куштував. Там просто радянський галімий союз. І це відповідь на запитання: навіщо покращувати харчування? Тому що солдатам треба дати зрозуміти, що про них піклуються», - підсумував Клопотенко.

Раніше повідомлялося, що Євген Клопотенко розповів про ресторанний бізнес за умов війни.

Реклама Google

Telegram Channel