Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Представники української влади тролять кремль після вибухів в окупованому Криму

Переможемо.

Фото ТСН.

Представники української влади тролять кремль після вибухів в окупованому Криму

Наразі офіційних коментарів від української сторони немає

 Водночас голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, коментуючи інформацію про вибухи у Криму, зауважив, що «треба заборонити росіянам палити на військових об'єктах».

Що характерно – за алфавітом йдуть: Б-Білгород, В-Воронеж, К-Курськ, К-Крим. К-Кремлю підготуватися?

 «Точно знаю, що вибухи в телевізорі ніколи не передають реальної атмосфери та відчуття. Подвійно неприємно, коли ти з дітьми та на морі. Думаю, треба заборонити росіянам палити на військових об'єктах», - написав він.

У свою чергу радник керівника Офісу президента Олексій Арестович попередив росіян, що їхня звичка курити біля «бавовни»врешті-решт їх погубить. Про це радник голови ОП написав у Мережі. «Російська звичка курити біля бавовни врешті-решт їх погубить. Що характерно – за алфавітом йдуть: Б-Білгород, В-Воронеж, К-Курськ, К-Крим. К-Кремлю підготуватися?» – йдеться в заяві Арестовича.

Водночас очільник Львівської ОВА Максим Козицький припустив, що події в Новофедорівці можуть бути пов’язаними з початком деокупації Криму. «На військовому аеродромі у тимчасово окупованому Криму «чомусь відбулася детонація боєприпасів», стверджують у міноборони країни-терориста. Нарахували уже понад десять вибухів. Ймовірно, влучили у склади. Початок деокупації Криму?», – йдеться в заяві Козицького.

А голова Офісу президента Андрій Єрмак наголосив, що «український південь особливо прекрасний у серпні».

Не змовчала і віцепрем'єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук. Вона звернула увагу, що 9 серпня саме відзначається Міжнародний день корінних народів. «Сьогодні – Міжнародний день корінних народів. В Україні такими вважаються кримські татари, караїми та кримчаки. А сьогоднішні вибухи в Новофедорівці є черговим нагадуванням про те, чий Крим. Бо то є Україна!», – написала міністерка в Мережі.

Реклама Google

Telegram Channel