Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Красунчик-воїн ЗСУ Артур Тураєв розповів про ревнощі своєї коханої

«Минулого року ми планували одружитися саме цього літа. І я не хотів втратити цей шанс».

Фото ТСН.

Красунчик-воїн ЗСУ Артур Тураєв розповів про ревнощі своєї коханої

Військовослужбовець Артур Тураєв став «крашем» для багатьох українок

Він не лише боронить країну, а й розвиває свій TikTok, де зібрав свою армію прихильниць, пише ТСН. Так, на нього підписані навіть зірки шоубізу – Леся Нікітюк та Слава Камінська.

 

 Через таку популярність довелося трохи понервувати обраниці Артура. У програмі ЖВЛ воїн розповів, що обраниця дуже ревнувала. «Були ревнощі, непорозуміння, але я все пояснював», – поділився він.

А щоб довести свої почуття, у квітні цього року Тураєв повів кохану під вінець. Вони розписалися в джинсах, білих футболках і шкіряних куртках.

Небезпечну військову службу він називає «хлопчачою романтикою».

 

 Артур зауважив, що рішення створити сім'ю було виваженим. «Минулого року ми планували одружитися саме цього літа. І я не хотів втратити цей шанс. Раптом зі мною щось трапиться, ми не встигнемо і будуть у неї думки, спогади.... А так вона пам'ятатиме мене все життя, якщо щось станеться», - прокоментував він.

Крім того, воїн розповів, що пов’язав своє життя з військовою справою 2014 року, коли Росія розв’язала війну в Україні. Тоді Артур почав служити у корпусі морської піхоти. За ці роки він побував у багатьох гарячих точках. Втім, небезпечну військову службу він називає «хлопчачою романтикою».

 

 2020-року Тураєв почав служити у спецпідрозділі Нацполіції. Саме там він і зустрів свою кохану. Втім, у травні він пішов з поліції і нині служить на фронті. «Це добровольче формування. Нам пріоритет був на півдні, але все ж таки ми їздили на Донбас», – розповів він.

У майбутньому ж Артур не відкидає, що міг би стати частиною шоубізнесу. Він пише пісні. Але зараз найголовніше для нього – боротьба з окупантами: «Війна сама не закінчиться. Її потрібно вигравати».

Telegram Channel