Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Американського дипломата Курта Волкера бачили на Волині (Фото)

Фото ІА Конкурент.

Американського дипломата Курта Волкера бачили на Волині (Фото)

Курт Волкер розповів про західну зброю та можливість домовлятися із путіним

Американського дипломата, колишнього спеціального представника США з питань України Курта Волкера помітили на Волині. 

Фотографії зустрічі американця та волинських чиновників «Конкуренту» надіслали лучани. 

На світлинах видно, як колишній заступник голови Волинської ОВА Андрій Ярмольський тисне руку американському дипломату, який приїхав на Волинь у супроводі озброєної охорони.

 

 Курт Волкер був в Україні з неофіційним візитом. Він зустрічався з багатьма людьми і спілкувався з українськими ЗМІ. Так, у нещодавно опублікованому інтерв'ю на Радіо Свобода дипломат говорив про підтримку України у США та перспективи нової допомоги у війні з росією. 

Курт Волкер був в Україні з неофіційним візитом. Він зустрічався з багатьма людьми і спілкувався з українськими ЗМІ.

«Близько 80% Конгресу і Сенату повністю підтримують Україну, різко виступають проти російської агресії проти України, виступають за надання допомоги Україні, щоб вона могла протистояти цій агресії. Але інші 20%, які не підтримують ці дії з різних причин. Хтось ставить за пріоритет Китай, хтось вважає це марною тратою бюджетних грошей, бо незрозуміло, як довго це доведеться робити, хтось думає, є достатньо внутрішніх пріоритетів, які теж треба профінансувати. А дехто вважає, що це безнадійно, що це не буде працювати. Ці голоси стали помітні значно пізніше, і ми бачимо все більше людей, які наводять ці аргументи. Тому зараз для більшості, для тих 80% важливо бути сильними і чіткими у продовженні підтримки України», – сказав він українським журналістам.

 

 Читайте також: Чоловічі сльози не порівняти з жіночими: волинський лікар розповів про порятунок воїна (Фото)

Telegram Channel