Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
З патріотичним розписом бруківки і велоекскурсією: у Володимирі відзначатимуть День молоді

Молодь - майбутнє України.

Фото: lvivski.in.ua.

З патріотичним розписом бруківки і велоекскурсією: у Володимирі відзначатимуть День молоді

У громаді заплановано багато цікавих заходів

З метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів, Президент України установив в Україні День молоді, який відзначатимуть щороку 12 серпня в Міжнародний день молоді, йдеться на сайті Володимирської громади.

Всіх охочих запрошують долучитись до велоекскурсії «Реальний Володимир», яка прямуватиме від приміщення ТІЦу вулицями міста.

Програма заходів з нагоди відзначення Дня молоді:

  • Об 11:00 у КМЦ відбудеться вручення сертифікатів стипендіатам Володимирської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» та зустріч міського голови з активною молоддю громади, волонтерами Координаційного центру «Діалог з молоддю».
  • Водночас о 11:00 на пляжі біля Зарічанського мосту відбуватиметься турнір з пляжного волейболу та на стадіоні турнір зі стрітболу.
  • О 15:00 молодь громади зможе долучитись до патріотичного розпису бруківки «Мистецтво надихає» у парку «Слов’янському».
  • На завершення Дня молоді всіх охочих запрошують долучитись до велоекскурсії «Реальний Володимир», яка прямуватиме від приміщення ТІЦу вулицями міста.
 

 Читайте також: За кошти, зібрані під час святкування Дня Володимира, купили квадрокоптер для 14 бригади.

Telegram Channel