Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Збірна Полтавської області-ВК «Решетилівка» розпочала підготовку до нового сезону (Фото)

Атмосфера в команді позитивна, всі гравці налаштовані працювати на максимум.

Фото із сайту pvlu.org.

Збірна Полтавської області-ВК «Решетилівка» розпочала підготовку до нового сезону (Фото)

Представник Полтавщини став одним з восьми учасників Професіональної волейбольної ліги України

Своє бажання та готовність брати участь у чемпіонаті України з волейболу висловили такі чоловічі команди: СК «Прометей» (Дніпро), ВК «МХП-Вінниця» (Тростянець),ВК «Барком-Кажани» (Львів), «Епіцентр-Подоляни» (Городок), «Житичі-Поліський університет» (Житомир), «Юридична академія» (Харків), «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» (Тернопіль) та «Збірна Полтавської області ВК Решетилівка».

Саме полтавчани першими розпочали тренувальний збір в рамках підготовки до сезону 2022-2023, пише пресслужба ПВЛУ.

Граючий тренер полтавського колективу Пилип Гармаш в інтерв’ю прес-службі ПВЛУ розповів про настрій команди та найближчі плани:

Всі умови для праці були створені керівництвом: харчування , тренажерний зал, спортивний зал, стадіон, все в межах 3 хвилин ходьби.

«Зібралися ми 28 липня, в Решетилівці. Працюємо, там де і завжди, тут і будемо працювати весь сезон. Всі умови для праці були створені керівництвом: харчування , тренажерний зал, спортивний зал, стадіон, все в межах 3 хвилин ходьби.

Атмосфера в команді позитивна, всі гравці налаштовані працювати на максимум. Всі дуже раді повернутися до тренувань. 

 

 Що ж стосується спарингів, то це питання ще відкрите. Сподіваємося, зіграти у передсезонному турнірі в Чернівцях,» – зазначає ліберо ВК «Решетилівка».

 

Під час розмови Пилип Миколайович також згадав людей, завдяки яким ми маємо змогу продовжувати займатися улюбленим видом спорту:

«Хотілося б висловити слова подяки і захвату нашим славним захисникам, котрі боронять нашу Батьківщину від підступних мокшанських загарбників. Доземний уклін Вам!» 

Нагадаємо, що старт Суперліги-Будінвест запланований на 22 вересня 2022 року. Всі матчі чемпіонату України з волейболу будуть проходити у місті Чернівці.

Читайте також: Весь сезон харківська волейбольна команда проведе в Чернівцях

Реклама Google

Telegram Channel