Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Шацьку виявили незаконні підключення до каналізаційної мережі

Порушників шукатимуть і надалі.

Фото Шацької громади.

У Шацьку виявили незаконні підключення до каналізаційної мережі

Працівники КП «Добробут» розпочали перевірку каналізаційних люків по вулицях смт Шацьк, де проходять труби, прокладені в межах дії проєкту «Охорона екосистем долини річки Буг на прикордонних територіях Польщі, Білорусі і України»

Під час інспектування вулиці Набережна було виявлено три факти незаконного підключення до каналізаційної мережі. Двоє громадян, які вчинили протиправні дії, вирішили узаконити підключення, третій (Андрій Бик) – відмовився, йдеться на сайті Шацької громади.

Повідомляють, що перевірки триватимуть і надалі. Незаконні підключення виявлятимуть, а винних притягатимуть до адміністративної відповідальності (штраф – до 6 тис. грн).

Двоє громадян, які вчинили протиправні дії, вирішили узаконити підключення, третій (Андрій Бик) – відмовився.

«Наголошуємо мешканцям Шацька, які проживають на вулицях з прокладеною каналізацією (Незалежності, Перемоги, Шевченка, Волі, Набережна, Гагаріна, Озерна), на необхідності оформити відповідну документацію щодо технічних умов, підвести каналізаційні мережі до своїх будинків та укласти договір з КП «Добробут» про обслуговування. До речі, на сьогодні двоє громадян, які мешкають по вулицях Волі і Незалежності селища Шацьк, виявили бажання підключити будинки до централізованої системи каналізування і почали оформляти відповідну документацію», - йдеться у повідомленні.

Вигрібні ями, якими користуються більшість мешканців, – це застарілий і шкідливий для довкілля спосіб каналізування. Маємо думати про наше майбутнє, про чистоту питної води й наших унікальних озер, прагнути до європейських норм життя й цивілізованого відпочинку, зазначають в ОТГ.

Читайте також: Невелика Шацька громада передала на фронт десятки автомобілів.

Telegram Channel