Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Горохівчани вже знають, як привітають Україну з Днем незалежності

«Всі сільські й міські заклади освіти готові до початку навчального року».

Фото із сайту sylapravdy.com.

Горохівчани вже знають, як привітають Україну з Днем незалежності

А також про стан готовності закладів освіти до нового навчального року

Всі питання з приводу цих двох важливих подій керівники громади на чолі з головою Горохівської міської ради Віктором Годиком результативно обговорили на робочій нараді.

За словами мера, підготовка до вшанування головного свята країни триває щодня. Через війну урочистості не будуть помпезними.

– Їх, як завжди, збагатять піднесенням й творчістю неймовірно талановиті працівники галузі культури Горохівщини. Для горохівчан, для України цими днями ми намагаємося зробити якнайбільше хороших справ. В одних селах відремонтуємо дороги, в іншим придбаємо щось потрібне. Мої земляки всюди стараються навести ідеальний благоустрій. У кожному селі це роблять з мрією про мир, – каже Віктор Годик.

Лідер громади запевнив, що всі сільські й міські заклади освіти готові до початку навчального року. У громаді є 34 школи й 17 закладів дошкільної освіти. 10 з них шкіл і 8 дитсадків опалюватимуть газом. Інші забезпечені твердим паливом.

У громаді є 34 школи й 17 закладів дошкільної освіти. 10 з них шкіл і 8 дитсадків опалюватимуть газом. Інші забезпечені твердим паливом.

– Діти не будуть обділені теплом і увагою попри всі труднощі. На це налаштована вся команда посадовців, – зазначає мер.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також на volyn.com.ua: «Екстернат, домашнє навчання, дистанційне, змішане. Що робити, якщо у школі очне навчання, а батьки – проти?».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel