Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Горохівчан запрошують на святкування Дня молоді (Програма)

Обіцяють незабутню атмосферу!

Фото hroniky.com.

Горохівчан запрошують на святкування Дня молоді (Програма)

Через війну урочистості на честь нього були перенесені на 12-14 серпня

За словами голови Горохівської міської ради Віктора Годика, на всіх заходах буде можливість підтримати захисників України. Програму дня учасники організаційного комітету одноголосно назвали «Все буде Перемога».  

Юні і дорослі продаватимуть на благодійному ярмарку смаколики, приготовлені своїми руками, проводитимуть майстер-класи, запрошуватимуть до фотозон і боді-арт. 

12 серпня о 13.00 годині про свою любов до України і її захисників розповідатимуть навіть діти. У міському сквері вони малюватимуть малюнки для воїнів ЗСУ. Тим часом юні і дорослі продаватимуть на благодійному ярмарку смаколики, приготовлені своїми руками, проводитимуть майстер-класи, запрошуватимуть до фотозон і боді-арт. 

Гордістю горохівчан буде виставка прапорів і шевронів - подарунки військовослужбовців  з передової лінії вогню. Горохівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості запрошує юних на презентацію «Моя майбутня професія. А всі бажаючі по-родинному плестимуть маскувальну сітку.

Красномовними й неповторними очікуються і виступи митців-піснярів із концертною програмою «Молодь за Україну!». Початок о 14.00 годині.

13 серпня на спортивному майданчику зі штучним покриттям у міському парку стартуватиме о 10.00 годині благодійний II щорічний міський турнір з міні-футболу «Summer cup Horokhiv», а 14 серпня на спортивних площадках із поліуретановим покриттям  у цьому парку з 10.00 години виборюватиме спортивні перемоги і також робитиме пожертви на ЗСУ волейболісти.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel