Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Іваничівські волонтери за три дні зібрали гроші, купили і передали бійцям на передову дрон

Разом – до Перемоги!

Фото Буга.

Іваничівські волонтери за три дні зібрали гроші, купили і передали бійцям на передову дрон

Такий собі рекорд заради добро справи

Іваничівські волонтери разом з активною депутаткою селищної ради Катериною Бонюк зібрали кошти, знайшли, купили і завезли бійцям на передову дрон. 

Про це пише Буг. 

Нагадаємо, ввечері 3 серпня депутатка селищної ради Катерина Бонюк спілно з волонтером Ігорем Маковським, який регулярно возить допомогу бійцям на передову, оголосили збір коштів на дрон. За тиждень потрібно було зібрати орієнтовно 90 тисяч гривень.

Завдяки небайдужим жителям Іваничівщини, Нововолинська, Володимира, інших міст і країн це вдалося зробити раніше. 

Однак, завдяки небайдужим жителям Іваничівщини, Нововолинська, Володимира, інших міст і країн це вдалося зробити раніше. Вже у п’ятницю, 5 серпня, збір коштів припинили. Адже необхідна сума була зібрана на рахунку волонтерів. Цього ж дня купили дрон і відвезли бійцям на передову. В суботу, 6 серпня, придбаний дрон вже відслідковував рашистів. 

«За три доби нам вдалося зібрати кошти на дрон для наших Захисників на Донеччині. Не просто зібрати, а купити і передати! Дрон ми знайшли в Дніпрі. Дорогою на Схід волонтери його купили і відразу завезли хлопцям. У суботу він вже виконував свою важливу місію», –  розповіла Катерина Бонюк. 

 

 За її словами, за три дні вдалося назбирати 94 тисячі гривень. Вартість дрона – 80 тисяч. Решту коштів волонтери спрямують на ремонт та укомплектування автомобіля бійців.

«За 3 дні ми назбирали 94030 грн. Вартість дрона – 80 тисяч гривень. Решту коштів спрямуємо на ремонт авто, яке на фото. Цей автомобіль вивозив наших хлопців замінованими полями. Потрібно замінити колеса, відремонтувати. Ця неймовірна робота стала можлива лише завдяки небайдужим людям, які допомогли фінансово. Дякую кожному жителю Іваничівщини, Нововолинська, Володимира, інших міст і країн», – наголосила депутатка.

Окрім дрона, на передову завезли й чимало інших важливих речей і засобів, різноманітну техніку та продуктів харчування.

 

 

 

Telegram Channel