Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Тіна Кароль подарувала квартиру родині маленького маріупольця, щоденник якого облетів всю країну

Яка чудова справа.

Фото: Дивогляд.

Тіна Кароль подарувала квартиру родині маленького маріупольця, щоденник якого облетів всю країну

Родина Єгора планує переїхати у нову оселю вже за тиждень

Родині 9-річного хлопчика Єгора Кравцова, який є автором «Маріупольського щоденника» подарували квартиру, повідомляє «Дивогляд«. 

Хлопець разом із мамою і сестрою пережив блокаду Маріуполя і дивом залишився живим. Однак, в результаті окупації родина втратила своє житло, а грошей на те, щоб придбати нове, не було.

Кілька місяців сім'я жила у Києві, де отримала житло від небайдужих людей. Однак, вже до кінця літа квартиру треба було звільнити. Весь цей час мама Єгора шукала роботу, щоб мати змогу зняти квартиру і підготувати дітей до школи.

Команда Тіни Кароль облаштувала квартиру всіма необхідними меблями, тож родина Єгора планує переїхати туди вже за тиждень.

Несподівана звістка прийшла до неї одного ранку, коли зателефонував менеджер Тіни Кароль:

«Сказав, що Тіна читає на концертах щоденник, він запитав, чи є де нам жити. Я сказала, що ні, і він сказав, що Тіна хоче подарувати нам квартиру. Це був шок», – сказала Олена.

Родина самостійно обирала регіон, в якому хоче мешкати і зупинилася на містечку Бурштин, що на Івано-Франківщині. Команда Тіни Кароль облаштувала квартиру всіма необхідними меблями, тож родина Єгора планує переїхати туди вже за тиждень.

Нагадаємо, що увагу до Єгора Кравцова привернули його записи, які він створював кожного дня, поки перебував під обстрілами і бомбардуваннями Маріуполя, що у Донецькій області.

Згодом світлини цих записів оприлюднив фотограф Євген Сосновський, якому вдалося вибратися з міста раніше за родину хлопчика. Нині «Маріупольський щоденник» є доказом жахливих подій в Маріуполі.

Читайте також: «Файно луплять м@sкаля – ЗСУ»: патріотичний хіт переможця «Голосу країни-11» Лазановського б'є рекорди (Відео).

Telegram Channel