Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Чи має Арестович шанси стати президентом

Олексій Арестович,

Фото: Відкриті джерела.

Чи має Арестович шанси стати президентом

Заява Арестовича про можливість його участі у виборах президента сколихнула українське суспільство

Днями Олексій Арестович  відверто зізнався, що мріє стати президентом, чим вкотре викликав ажіотаж навколо себе. 

В політичних експертних колах заговорили, що у нього є непогані шанси, враховуючи впізнаваність та популярність. Та Арестович попередив, що є одна умова, за якої він буде балотуватися. Про неї дізнавався Телеграф.

Радник голови ОП підтвердив, що цікавиться своїм рейтингом у суспільстві, і неодноразово чув, що вони високі. Та в той же час усвідомлює, що це не його особиста заслуга.

«Мій рейтинг – це рейтинг президента зараз. Я себе від президента не відокремлюю і ніколи не підводжу людей, з якими працюю», — наголосив політик.

«Мій рейтинг – це рейтинг президента зараз. Я себе від президента не відокремлюю і ніколи не підводжу людей, з якими працюю», — наголосив політик.

Він також уточнив, що не планує конкурувати з Володимиром Зеленським, якщо той прийме рішення балотуватися вдруге. Та якщо цього не станеться, то в списку кандидатів може опинитись прізвище Арестовича. Усі інші політичні посади його зовсім не цікавлять: ні мандат народного депутата, ні посада прем’єр-міністра тощо.Свою зацікавленість виключно в президентстві Арестович пояснює бажанням зробити багато корисного для людей і країни. 

Зі слів Арестовича, не всім на Банковій подобається його популярність. Є ті, хто хвилюються і намагаються його «прибрати» з команди. Співрозмовники видання у високих кабінетах стверджують, що «особливе» відношення до Арестовича є у голови ОП Андрія Єрмака.За результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології, Арестович на другому місці після Зеленського в рейтингу тих, хто подобається українцям.

65% опитаних схвально відповіли щодо нього.Арестович зміг вдало себе проявити в перший місяць війни. Він грав ключову медійну роль після Зеленського. «Він є яскравим пропагандистом», — говорить політолог Володимир Фесенко.

Та цього недостатньо для успішної політичної кар’єри, особливо президентської. До того ж поки незрозуміло, з ким може конкурувати Арестович і які у нього шанси. Фесенко стверджує, що нові кандидати з’являться пізніше. І це будуть не блогери, а представники інших сфер. Можливо, навіть військові, до касти яких себе відносить і Арестович.

Читайте також: «Про що Зеленський розмовляв з Папою Римським».

Telegram Channel