Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Російський військовослужбовець з «Аврори» публічно наклав на себе руки

Молодий матрос з крейсера "Аврора" наклав на себе руки, зістрибнувши в Неву.

Фото: Відкриті джерела.

Російський військовослужбовець з «Аврори» публічно наклав на себе руки

Мати 19-річного матроса не вірить у версію слідства про самогубство: каже, що її син, котрий опинився у водах Неви, впав туди випадково і намагався вибратися

У Санкт-Петербурзі (рф) військовий, який ніс службу на крейсері-музеї «Аврора», при свідках наклав на себе руки: стрибнув у Неву. Про це повідомив Телеграм-канал Shot, який опублікував відеокадри з моментом самогубства, пише Фокус.

Відомо, що 19-річний матрос В'ячеслав Демиденко 11 серпня кинувся в Неву з Сампсоніївського мосту, коли йшов із товаришами по службі з Військово-медичної академії ім. Кірова на крейсер «Аврора». Він вибіг з шеренги, стрибнув у річку і втопився. Рятувати Демиденка кинулися ще двоє військових, які теж мало не пішли на дно.

СК рф вже порушив кримінальну справу за фактом доведення до самогубства. Тіло потопельника досі шукають рятувальники.

СК рф вже порушив кримінальну справу за фактом доведення до самогубства. Тіло потопельника досі шукають рятувальники.

Що відомо про особисте життя Демиденка

Телеграм-канал повідомив, що загиблий військовий жив у Калінінграді. Він служив у військовій частині № 22885 на посаді стрільця відділення охорони.

 

 Видання «Медіазона» вдалося дізнатися подробиці про батьків самогубця. Мати загиблого – Наталія Демиденко. Жінка працює перукаркою у Калінінграді. Батько – співробітник МВС на пенсії.

Рідні загиблого кажуть, що він потрапив до армії після закінчення коледжу при Балтійському університеті імені Іммануїла Канта. Там хлопець здобував спеціальність техніка-механіка. Про військову кар'єру не мріяв і хотів займатися мотоциклами.

У Калінінграді у Демиденка залишилася дівчина. До речі, мати не вірить у версію самогубства сина. Каже, що він був стресостійким. Крім того, жінка нібито зі слів очевидців розповіла, що у воді В'ячеслав Демиденко запанікував та кликав на допомогу.

Читайте також: «Незабаром українці зможуть купувати пістолети та іншу вогнепальну зброю».

Telegram Channel