Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У вересні наші попруть рашистів з Херсона

Переможемо.

Фото ЛБ.

У вересні наші попруть рашистів з Херсона

На носі - новий жест «доброї волі»

Про це пише на своїй сторінці у Facebook політичний і громадський діяч Віктор Андрусів: «Відступ окупантів з правого берега є неминучим.

На цей раз жест «доброї волі» намічається на правому березі Херсонської області. Наразі поки перспектива не така швидка, але, думаю, у вересні стане неминучою.

Очікуваний масований контрнаступ росіян на Кривий Ріг і Запоріжжя не відбувся. Більше того, вони почали розосереджувати свої війська і укріпляти напрям Бердянська та Мелітополя.

Отже, очікуваний масований контрнаступ росіян на Кривий Ріг і Запоріжжя не відбувся. Більше того, вони почали розосереджувати свої війська і укріпляти напрям Бердянська та Мелітополя. Здається, навіть тупим і корумпованим генералам Путіна стало зрозуміло, що подібна авантюра закінчиться катастрофою. Відправити «армаду» з ризиком втратити тилову логістику – це закінчилося б ще гірше, ніж під Києвом.

Водночас ситуація на правому березі поступово стає критичною. Очевидно, що ремонти мостів після наших ударів і понтони не рятують логістику правобережного угрупування. І хоча окупанти зараз перекинули серйозне підсилення, під українськими ударами їм не вдасться забезпечувати достатній боєкомплект і перекидання техніки. Відступ з правого берега є неминучим в таких умовах.

Так, окупанти швидко готують купу резервів, але ці резерви в першу чергу потрібні на Донбасі, де продовжується їхня наступальна операція, а також для стримування наших ударів в бік Ізюма.

На секунду увявив собі, як ця кончена 64-я ОСМБр, яка була в Бучі, пакується і знову кудись їде. За шість місяців вони вже побували в Бучі, під Ізюмом, зараз поруч з Бериславом і от знову. Бригада бомжів і бродяг».

Telegram Channel