Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
ЗСУ заманили у пастку 10-12 тисяч окупантів на правому березі Херсонської області - військовий експерт

Не виберуться.

Фото: Агрополіт.

ЗСУ заманили у пастку 10-12 тисяч окупантів на правому березі Херсонської області - військовий експерт

Російське угруповання військ завдяки діям ЗСУ опинилося у пастці на правому березі Херсонської області

Українські сили оборони нищать логістику росіян на півдні. Про це 15 серпня в ефірі телемарафону у слоті ТСН повідомив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передає ТСН.

«Російське угруповання військ на правобережжі Херсонської області опинилося у пастці. Це виникло внаслідок дій ЗСУ. Росіян заманили у цю пастку, відрізавши від переправ. Росіяни говорили, що вони за оцінками, які можна побачити, перекинули 10-12 тисяч військовослужбовців ще додатково на правобережжя Херсонщини і укріплювали там позиції. Зараз вони ще більше виявляються відрізанами. Тому що, як тільки намагаються відновити будь-який міст чи переправу, як то Антонівський, одразу по ньому завдаються удари. Тобто постійний вогневий контроль аби логістичне забезпечення окупантів було перерване», - заявив експерт.

Як тільки намагаються відновити будь-який міст чи переправу, як то Антонівський, одразу по ньому завдаються удари. Тобто постійний вогневий контроль аби логістичне забезпечення окупантів було перерване.

Мусієнко також пояснив, яка наразі загалом склалася ситуація на півдні України.

«Загалом на півдні ситуація розвивається наступним чином - українські сили зайняли правильну позицію. Це руйнування логістики, виснаження як наслідок російського контингенту, це знекровлення російської артилерії та інших видів військ у плані боєприпасів і снарядів. Як наслідок створення психологічного тиск аби окупанти або відступали і втікали, або здавалися», - наголосив військовий експерт.

Читайте також: У Сухопутних військах пояснили, як далі буде відбуватися мобілізація в Україні.

Реклама Google

Telegram Channel