Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У Міжнародний день молоді горохівчани присвятили спортивний турнір захисникам України

Спортсмени-переможці з Вільхівки.

Фото Оксани Лавренюк.

У Міжнародний день молоді горохівчани присвятили спортивний турнір захисникам України

У спортивному залі Горохівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування відбувся благодійний міський турнір з паркового волейболу (4х4) з нагоди Міжнародного дня молоді й задля підтримки Збройних Сил України

Його ініціював та організував сектор молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради. Турнір традиційно відбувся за підтримки  Горохівського міського голови Віктора Годика.

 Знаючи спортивний азарт і гостинність горохівчан, у спортивному злеті взяли участь не тільки команди Горохівської міської територіальної громади «КПР», «Мотиватори», «Прайд», «Корона», «Олімп», «Ветеран». Перемогу виборювали спортсмени Берестечківської міської територіальної громади, Городищенської сільської територіальної громади,  с.Мирне, СК Вільхівка-Звиняче, ВК Вільхівка, с.Підбереззя, с.Лобачівка, м.Берестечко, с.Чаруків, Учасників змагань привітав лідер громади Віктор Годик та завідувачка сектору молоді і спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради Оксана Лавренюк. Хвилиною мовчання вшановали пам’ять полеглих на війні захисників нашої країни.

У Міжнародний день молоді горохівчани присвятили спортивний турнір захисникам України

Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції. Кожна гра була захоплюючою, бо команди завзято змагалися за звання найкращої. А фінальна турнірна таблиця має такий вигляд:

  • I місце – ВК Вільхівка;
  • II місце – с.Мирне ;
  • III місце – с. Чаруків.

Переможці та призери змагань були нагородженні кубками і медалями. Під час турніру було зібрано сім тисяч гривень, які будуть передані на підтримку Збройних Сил України.

Читайте також:  Волиняни з переселенцями мандрували Стоходом на байдарках (Фото)

Оксана ЛАВРЕНЮК. 

Реклама Google

Telegram Channel