Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
В окупованому Криму дві співачки виконали пісню «Зозуля» Злати Огнєвіч російською і стали посміховиськом (Відео)

Отакої!

Скріншот з відео.

В окупованому Криму дві співачки виконали пісню «Зозуля» Злати Огнєвіч російською і стали посміховиськом (Відео)

Українська співачка розповіла, що дві «лярви» вкрали її українськомовний трек і, порушуючи всі авторські права, переклали його російською мовою

Зірка наголосила, що в звичаях Російської Федерації вже давно існує «ісконно русская забава» – красти і видавати за своє.

Артистка зізналася, що від цього «концерту» її ледь не знудило. Відповідний допис із відео з'явився в Instagram українки.

Злата Огнєвіч назвала одіозних «співачок» недолугими через те, що вони навіть не підібрали мелодію без бек-вокалу українки.

На кадрах видно, що дві вокалістки в блискучих сірих костюмах переспівують композицію Огнєвіч, яку українці вперше почули в 2010 році. Біля них видно танцівників у вбраннях, схожих на українські національні.

«Ісконно русская забава – красти та видавати за своє. У моєму рідному Криму звучить моя «Зозуля» російською мовою у виконанні двох лярв, які і гадки не мають про закони та авторські права», – почала виконавиця.

Злата Огнєвіч назвала одіозних «співачок» недолугими через те, що вони навіть не підібрали мелодію без бек-вокалу українки, а також висловила сподівання, що в деокупованому Криму вже скоро пролунає оригінальний трек.

«Вибачте, але мене нудить. До речі, «співачки» такі недолугі, що співають під мінус з моїм голосом на беках. Соромно, прикро, але чого ще очікувати від болотян? Крим, сподіваюся дуже, що незабаром «Зозуля» пролунає на Дні Звільнення Криму в усіх чарівних містах півострова», – додала знаменитість.

У коментарях свою реакцію переважно охарактеризували смайликом, який демонструє нудоту, та словом «дно».

«Це посміховисько», «Так зіпсувати пісню треба ще постаратись. Боже, які кінчені», «Жахливе виконання», «Співають крадене вони, а соромно мені»,  – йдеться в повідомленнях.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel