Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Завтра до Волині дійде «Ультрамарафон для всіх»

Фото Волинської ОДА.

Завтра до Волині дійде «Ультрамарафон для всіх»

11 серпня у Києві стартував «Ультрамарафон для всіх» у рамках якого рятувальник ДСНС України Володимир Сковородка разом із колегами за 14 днів пробіжить 800 кілометрів. Забіг має завершитись у День незалежності України у Варшаві

Метою марафону є подяка полякам за підтримку українського народу та збір 2 млн гривень для придбання спецобладнання для водолазів-рятувальників і водолазів-піротехніків, йдеться на сайті Волинської ОДА.

Завтра,17 серпня 2022 року, до Володимира Сковородки долучаться волинські рятувальники, а також усі бажаючі волиняни, адже маршрут марафону пролягатиме через нашу область.

Зокрема, орієнтовно о 12:40 на в’їзді в м. Луцьк (біля стели у с.Струмівка) відбудеться зустріч учасників. Після цього буде біг по Луцьку та на Замковій площі о 13:30 – брифінг учасників ультрамарафону.

17 серпня 2022 року до Володимира Сковородки долучаться волинські рятувальники, а також усі бажаючі волиняни, адже маршрут марафону пролягатиме через нашу область.

20 серпня спортсмени перетнуть кордон Волині та продовжать рух по території Республіки Польща.

Окрім того, до марафону можна долучитися онлайн. Я це зробити?

  • Оберіть на мапі довільний відрізок маршруту – від 1 км до повного марафону 42 км на сайті «Ультрамарафон для всіх» ultramarathonforall.org.
  • Зробіть благодійний внесок від 50 грн на рахунок благодійного фонду «Українські вогнеборці» та допоможіть зібрати кошти на закупівлю обладнання для рятувальників.
  • Залиште подяку й теплі слова польському народові на сайті. Обрані повідомлення будуть розміщені на стартовому номері ультрамарафонця та опубліковані на сайті ініціативи.
  • Слід зазначити, що разом з колегами щодня долає марафон в режимі онлайн волинський рятувальник Сергій Борков, командир відділення ДПРЧ-6 м. Ківерці.

Читайте також: У Ківерцях збудують помешкання для внутрішніх переселенців.

Telegram Channel