Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ковелі провели в останню земну дорогу військових побратимів — Юрія Лобанова та Юрія Кисляка (Фото)

Вічна пам’ять...

Фото Ковельської міськради.

У Ковелі провели в останню земну дорогу військових побратимів — Юрія Лобанова та Юрія Кисляка (Фото)

У Ковелі знову тривожно били дзвони….Двоє діючих військових, які їхали на ротацію в Закарпаття, загинули в автокатастрофі

Юрія Лобанова і Юрія Кисляка відспівали у соборі Димитрія Солунського. А далі траурна процесія рушила у центральну частину міста, де відбулась громадянська панахида, йдеться на сайті Ковельської міськради.

Обидва Юрії вже 25 лютого пішли у військкомат і стали військовослужбовцями Луганського прикордонного загону. Усюди вони трималися разом, в усьому підтримували один одного. Разом вийшли з пекла Лисичанська, Сєвєродонецька і Слов‘янська.

Смерть Юрія Лобанова та Юрія Кисляка – непоправна втрата для родин та усієї Волині.

Юрій Лобанов після поранення міг не повертатися більше на передову. Він втратив на війні сина Єгора, який 28 лютого врятував вісім життів, а сам загинув. Але батько став за свого Єгора. І їхав разом зі своїм побратимом на ротацію.

 

 

 

 

 

 Слизька гірська дорога, дощ.. Юрій Кисляк мав всі водійські категорії, свого часу був водієм з міжнародних перевезень… Але сталася біда. Чоловіки загинули.

 

 

 

 У Юрія Кисляка залишились дружина Людмила і двоє доньок, подвійне горе переживає Оксана Лобанова.

 

 

 

 «Стояти і встояти перед лицем таких бід, горя, сліз, як ми переживаємо сьогодні – можна тільки спільно. Дякую кожному, хто прийшов сьогодні вшанувати наших земляків. Пам’ятаймо, що тепер наш обов’язок – берегти і підтримувати сім’ї загиблих», – звернувся до присутніх міський голова Ігор Чайка.

Смерть Юрія Лобанова та Юрія Кисляка – непоправна втрата для родин та усієї Волині.

Нагадаємо, що На Закарпатті в смертельній ДТП загинули двоє військових з Волині, які їхали на ротацію (Фото).

Telegram Channel