Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Востаннє «Бенфіці» забивав ще Олег Саленко у 1991-му. Востаннє і вперше! (Відео)

Цікаво, чи заб’є сьогодні нашим, якщо вийде на поле, наш Роман Яремчук?

Фото із сайту sport.unian.ua.

Востаннє «Бенфіці» забивав ще Олег Саленко у 1991-му. Востаннє і вперше! (Відео)

Сьогодні київське «Динамо» спробує обскубати пір’я «орлам» із Бенфіки. Ціна «обскубування» – груповий раунд Ліги чемпіонів

17 серпня у рамках останнього бар’єру перед груповим турніром Ліги чемпіонів віцечемпіон України поміряється силами із третьою командою Португалії. «Динамо» прийме «Бенфіку» на номінально домашньому стадіоні – у польському місті Лодзь.

Переможець протистояння гарантовано зіграє у найпрестижнішому клубному футбольному турнірі та отримає близько 15 мільйонів євро. Той, хто програє, із п’ятьма заробленими мільйонами виявиться «поверхом» нижче – у групі Ліги Європи, інформує sport.ua.

Раніше суперники зустрічалися шість разів. І всі ці матчі – у рамках чемпіонської Ліги (Кубка чемпіонів). Поки що відчутна перевага на боці «орлів»: чотири перемоги проти однієї динамівської. Ще один поєдинок завершився нульовою нічиєю. Різниця забитих-пропущених м’ячів – катастрофічна для «біло-синіх» – 1:10. Єдиний м'яч у ворота «Бенфіки» забив Олег Саленко далекого 1991 року.

Востаннє суперники перетиналися на футбольному полі зовсім недавно – минулого сезону Ліги Чемпіонів, на стадії групового турніру. Навряд чи ті матчі додали гарного настрою шанувальникам київської команди. У рідних стінах «біло-сині» зіграли у нульову нічию, а на виїзді без особливих шансів поступилися – 0:2. Один із голів за «Бенфіку» забив тоді українець Яремчук.

Букмекери – люди, які грошей на вітер не кидають, прогнозують, що в команди Мірчі Луческу нема шансів «пообскубувати» пір’я «орлам» із Бенфіки – співвідношення 4,9 до 1,71...

Букмекери – люди, які грошей на вітер не кидають, прогнозують, що в команди Мірчі Луческу нема шансів «пообскубувати» пір’я «орлам» із Бенфіки – співвідношення 4,9 до 1,71...

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Забарний, Дубінчак, Андрієвський, Шепелєв, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Бесєдін

«Бенфіка»: Влаходімос, Жілберту, Морату, Отаменді, Грімальдо, Фернандес, Маріу, Флорентіну, Гонсалвеш, Сілва, Рамуш.

Пряма трансляція матчу «Динамо» (Київ, Україна) – «Бенфіка» (Лісабон, Португалія) о 22:00 на «Megogo Футбол».

Тобто, друзі, доведеться нам із вами шукати в інтернеті безплатні піратські сервіси – братам Суркісам потрібні гроші, адже вони боряться за незалежність України у Монако. :)

Друзі, доведеться нам із вами шукати в інтернеті безплатні піратські сервіси – братам Суркісам потрібні гроші, адже вони боряться за незалежність України у Монако. :)

Читайте також на volyn.com.ua: «Усик показав, у чому вийде на реванш проти Джошуа (Фото)​».

Telegram Channel