Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Посол Британії з жовто-блакитним манікюром вразила соцмережі

Українці оцінили образ британської дипломатки та почали активно поширювати фото, дякуючи їй за підтримку. 

Фото Оперативного командування «Північ».

Посол Британії з жовто-блакитним манікюром вразила соцмережі

Мелінда Сіммонс побувала з візитом на Чернігівщині Надзвичайний та повноважний посол Великої Британії в Україні

Мелінда Сіммонс в межах офіційного візиту до Чернігова зустрілася з командуванням та офіцерами оперативного командування «Північ», пише Главком.

 

  Для зустрічі амбасадорка обрала аксесуари та манікюр у кольорах українського прапора. Як розповіли у пресслужбі Оперативного командування «Північ», пані посол разом із аташе з питань оборони при посольстві Великої Британії в Україні комодором авіації Пітером Кракрофтом ознайомилися з безпековою ситуацією у межах району відповідальності Чернігівської та Сумської областей.

«Важливість – у дрібницях»

 

 «Окремо військові та дипломати зупинилися на питаннях допомоги та підтримки української армії з боку Великобританії, зокрема щодо озброєння та техніки. У рамках візиту іноземна делегація також зустрілася з представниками Державної прикордонної служби України та керівництвом Чернігівської обласної військової адміністрації», – зазначається у повідомленні.

 

 Окремо пресслужба розмістила у Facebook фото аксесуарів амбасадорки та британського аташе, якими вони демонструють свою підтримку Україні. У Сіммонс – брошка та браслет у кольорах українського прапора, у Кракрофта – запонки.

«Важливість – у дрібницях», – зазначається у коментарі до фото.

Українці оцінили образ британської дипломатки та почали активно поширювати фото, дякуючи їй за підтримку. 

 

 

Telegram Channel