Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Окупанти знову відтерміновують псевдореферендум на Херсонщині

Херсонщина - це Україна.

Фото: Цензор.НЕТ.

Окупанти знову відтерміновують псевдореферендум на Херсонщині

Заява окупантів на Херсонщині про необхідність проведення «референдуму» одночасно з окупованою Донеччиною може бути сигналом про те, що загарбники змушені вкотре перенести його терміни

Таке переконання висловив у телеграмі перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, передає Цензор.НЕТ.

«Заява окупаційної влади на Херсонщині про необхідність проведення «референдуму» одночасно з «днр», після «звільнення» всієї території Донецької області, є сигналом про те, що орки, можливо, змушені вкотре перенести терміни проведення «референдуму», - написав заступник голови облради.

Він зазначив, що для цього є причини: відсутність підтримки населення, нездатність сформувати хоча б мінімальну кількість виборчих комісій, розуміння того, що шоу виходить відверто убогим. І є ще одна ймовірна причина - страх політичних наслідків, коли після проведення шоу та фактично анексії Херсонської області ЗСУ деокупує регіон.

Для цього є причини: відсутність підтримки населення, нездатність сформувати хоча б мінімальну кількість виборчих комісій, розуміння того, що шоу виходить відверто убогим.

За словами Соболевського, ворогам доведеться змиритися з втратою вже нібито «своїх» територій. «Якщо це так, то вони вже розуміють, як розвиватимуться події в області, і що окупантам, що «загостилися», настав час збирати речі або ж готуватися до смерті», - зауважив заступник голови обради.

Читайте також: Після вибухів в окупованому Криму стали цікавитися бомбосховищами й аварійними валізками.

Telegram Channel