Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Знову ракетний удар по Харкову: спалахнула пожежа, є постраждалі

Один із "прильотів" став причиною великої пожежі у Холодногірському районі.

Фото ілюстративне.

Знову ракетний удар по Харкову: спалахнула пожежа, є постраждалі

Противник продовжує кошмарити мирне населення міста

Вранці у четвер, 18 серпня, російські окупанти знову обстріляли багатостраждальний Харків. Про це повідомляє Telegraf.

Не встигли в місті усвідомити наслідки нічних вибухів, що забрали так багато життів, як ворог завдав нового болючого ракового удару. В основному він припав на Холодногірський та Слобідський райони, попередньо обійшлося без жертв.

Інформація про інцидент з’явилася в Telegram-каналах мера Харкова Ігоря Терехова, а також голови обласної військової адміністрації Олега Синегубова. Обидва чиновники просили містян бути максимально уважними до сигналів тривоги.

нформація про інцидент з’явилася в Telegram-каналах мера Харкова Ігоря Терехова, а також голови обласної військової адміністрації Олега Синегубова. Обидва чиновники просили містян бути максимально уважними до сигналів тривоги.

Перший вибух у Харкові пролунав близько пів на п’яту ранку. Потім окупанти завдали ще мінімум чотирьох ударів по різних вулицях міста. Один із «прильотів» став причиною великої пожежі у Холодногірському районі. Вогонь охопив адміністративну будівлю, на жаль, зрештою почалося її обвалення. Рятувальники працюють на місці інциденту, щоб усунути загоряння. Відомо про те, що вогонь також дістався близько півтора десятка машин поряд з будівлею.

Читайте також: «Харків: загарбники смертельно вцілили в гуртожиток з людьми з порушенням слуху».

Реклама Google

 

Telegram Channel