Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Джамала повернулася в Україну та закликала звільнити захисників Маріуполя

Джамала у Києві.

Фото: Інстаграм співачки.

Джамала повернулася в Україну та закликала звільнити захисників Маріуполя

Співачка Джамала вперше за час повномасштабної війни повернулася в Україну

Артистка побувала в центрі Києва, де проходить виставка знищеної ворожої техніки. Перед будівлею КМДА артистка закликала звільнити захисників «Азовсталі», повідомляє 24 Канал.

Приїхавши до Києва, артистка привернула увагу до важливої теми – повернення українських військовополонених, які обороняли Маріуполь.

Вона прийшла до будівлі КМДА з плакатом, на якому закликала звільнити захисників «Азовсталі», які вже 3 місяці перебувають в російському полоні.

Від початку повномасштабного вторгнення Джамала перебувала за кордоном, де давала благодійні концерти на підтримку України. Напередодні Дня Незалежності вона повернулася та показала фото з прогулянки центром столиці.

Вперше за час війни артистка побувала вдома, побачилася з чоловіком Бекіром. Однак синів наразі не наважилася привезти в Україну. На власні очі Джамала побачила техніку, яку окупанти привезли на нашу землю. Однак тепер ця техніка знищена. Це приклад того, що буде з кожним ворогом, який прийшов в Україну з війною.

«Чи знайоме вам відчуття, коли ти прокидаєшся якось і розумієш, що ти просто не можеш дихати та жити без дому? Приблизно так минули мої пів року», – сказала Джамала.

Також вона прийшла до будівлі КМДА з плакатом, на якому закликала звільнити захисників «Азовсталі», які вже 3 місяці перебувають в російському полоні.

Читайте також: «Україна знищить ворогів»: Пономарьов записав новий хіт разом з оркестром та хором ЗСУ (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel