Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинянка виграла «золото» на міжнародних військових змаганнях Warrior Games

Наша Майя найкраща!

Фото: Мінветеранів.

Волинянка виграла «золото» на міжнародних військових змаганнях Warrior Games

Ветеран АТО Майя Москвич – золота медалістка «Ігор Нескорених – 2018». У 2020 році відкрила в Луцьку навчальний клуб зі стрільби з Луцька. Тренувала дітей та організовувала чемпіонати

Волинянка Майя Москвич у перший змагальний день на міжнародних змагань серед військових в США Warrior Games (Ігри Воїнів – ред.) посіла перше місце в кульовій стрільбі. Про це повідомила пресслужба Мінветеранів.

Лідерами у кульовій стрільбі з рушниці стоячи у відкритій категорії стали двоє спортсменів: волинянка Майя Москвич (золота медаль) та черкащанин Артем Лукашук (срібна медаль).

 

 

«Перший змагальний день на Warrior Games і перші дві медалі збірної України. Українська збірна розпочала змагальний день з кульової стрільби. Це – новий вид спорту для наших спортсменів, який вони опанували з нуля», – зазначили у Мінветеранів.

На тренування та змагання волинянка поїхала зі служби, яку несе у військовому взводі. 

На тренування та змагання волинянка поїхала зі служби, яку несе у військовому взводі. Як розповідала Майя Москвич на своїй Instagram-сторінці, кульова стрільба стала новим видом спорту, у якому їй ще не доводилося виступати.

 

 

 

Майя Москвич – золота медалістка «Ігор Нескорених – 2018». У 2020 році відкрила в Луцьку навчальний клуб зі стрільби з Луцька. Тренувала дітей та організовувала чемпіонати.
На початку серпня троє ветеранів АТО з Волині – Майя Москвич, Богдан Оксентюк та Павло Ковальський – почали готуватися разом із національною збірною до Warrior Games. Змагання цьогоріч організовують у Флориді, поблизу Орландо у спортивному комплексі ESPN Wide World of Sports 19-28 серпня.

 

 

 

Читайте також: «Україна виграла четверту медаль Кубка світу з кульової стрільби у Баку»

Реклама Google

Telegram Channel