Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Розлучення не за горами: Тоня Матвієнко розповіла про проблеми з Арсеном Мірзояном

Не все так гладко.

Фото: sensatsiya.com.

Розлучення не за горами: Тоня Матвієнко розповіла про проблеми з Арсеном Мірзояном

Тоня Матвієнко поділилася, що після того, як на початку 2022 року вона виклала чоловікові свої претензії письмово, між ними почалися нові стосунки

Про це вона розповіла в інтерв’ю програмі ЖВЛ, передає odnaminyta.

Співачка Тоня Матвієнко стала дружиною артиста Арсена Мірзояна у 2017 році. На той час пара вже виховувала однорічну малечу Ніну, названу на честь відомої народної артистки та мами Тоні Ніни Матвієнко. До речі, історія кохання почалася, коли Арсен був у попередньому шлюбі. Разом із дружиною вони виховували двох синів, а Тоня вже мала доньку. На той момент Антоніна критикували за те, що вона зруйнувала сім’ю. Ще більше обурення отримала співачка за інтерв’ю, в якому вона ніби виправдовувалася за свою поведінку: «Ну і що, я також хочу бути щасливою».

До війни родина жила у будинку Ніни Матвієнко. Потім жіночій частині сім’ї довелося виїхати за межі України. Спочатку Тоня Матвієнко жила в Португалії, Німеччині, а потім у Великій Британії. Майже півроку співачка все-таки повернулася в Україну, зробивши незабутній сюрприз своїй мамі та чоловікові.

За словами Антоніни, вона зареєструвалася у центрі зайнятості. Їй навіть запропонували роботу прибиральниці.

В інтерв’ю Тоня Матвієнко розповіла, що не все гладко у її особистому житті, як здається. На початку цього року у пари виникла криза. Чоловік Тоні не прислухався до неї, вони не розуміли один одного, через це виникли сварки. Тоня Матвієнко розповіла, що допомогло їм упоратися з кризою у відносинах. Вона записала на листочку все, що їй не подобається у стосунках із чоловіком, і дала це йому почитати. На її думку, це стало вдалою ідеєю, адже з того часу Арсен начебто став прислухатися до неї.

Також співачка зізналася, що її сім’я зазнає матеріальних труднощів. Концертів зараз немає, лише благодійні. Тоня Матвієнко щиро переживає через те, що у них зараз скрутне фінансове становище, як і у багатьох українців. Перед приїздом в Україну Тоня попросила чоловіка купити їм квитки, щиро сказати, це були останні гроші. За словами Антоніни, вона зареєструвалася у центрі зайнятості. Їй навіть запропонували роботу прибиральниці. Сама Антоніна не приховує, що якщо піде, то піде, адже не без рук. Ніна Матвієнко трохи шокована від цього, але дочка пояснює, що треба ж дбати про дітей насамперед. У Британії займається музикою, на осінь заплановано концерт.

Читайте також: «Україна знищить ворогів»: Пономарьов записав новий хіт разом з оркестром та хором ЗСУ (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel