Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На «волинський сухпайок» здали і в громаді Свято-Георгієвської церкви Кульчина

Минулого тижня сухпайки підготували для 655 воїнів.

Фото Мирослави Козань.

На «волинський сухпайок» здали і в громаді Свято-Георгієвської церкви Кульчина

Волонтери працюють, не покладаючи рук, і просять людей допомагати, хто чим може

– #волинський_сухпайок має тепер свій окремий рахунок і до нього картку ключ в Благодійному фонді «Українська мрія»! Звітуємо за минулий тиждень. Зібрали 665 шт. #волинський_сухпайок, – розповіла на фейсбук-сторінці одна з керівниць проєкту Мирослава Козань.

– Допомогли нам закупити м«ясні консерви 504 шт на суму 21500грн громада Свято-Георгієвської церкви с. Кульчин, рибні консерви 510 шт. на суму 17773 грн., в черговий раз, Олександр Рибалка в його магазині є скринька для збору коштів. Ще на ваші, друзі, пожертви закупили цукор в стіках, енергетичні батончики, льодяники - карамель Барбарис, Дюшес, жуйки, пакети , скоч, одноразові ложки, багато кави в стіках. Дякуємо фірмі «Агро-Р», які знову нам допомогли і дали нам 2800 поживних батончиків! – повідомляє пані Мирослава.

– Дякуємо Рекламно-виробнича компанія «Тенета» за друк етикеток 1000 шт.! Знову Влад та Артем нам на своєму блок -посту і принесли 2514 грн.! Знову Ружевичі привезли з свого виробництва 61 кг. енергетичних «бомбочок»! Коробки для сухпайків нам постійно закуповує фірма Інвестор, в особі комерційного директора Вареник Євгенії Олексіївни. 20000 шт коробок!!! Дякуємо всім, хто допоміг! – повідомляє пані Мирослава.

 

 

 

На наступний тиждень потрібно, як мінімум, стільки ж консерв, будемо закуповувати козинаки в Волинських солодощах, 1-2 ящики сірників. Відгукніться, хто може надрукувати маленькі інструкції.

– Буде більше коштів, збиремо більше пайків. Все залежить від вашої допомоги. В коментаріях рахунки, – пише волонтерка.

– Буде більше коштів, зберемо більше пайків. Все залежить від вашої допомоги. В коментаріях рахунки, – пише волонтерка.

UA943052990000026004030805382

 

 

 

 Читайте також: «Луцькі волонтери передали військовим на фронт майже 19 тисяч сухпайків»

Реклама Google

Telegram Channel