Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
На День Незалежності росіяни обстріляли понад пів сотні українських міст і селищ

російські ракети.

Фото: Ukr.media.

На День Незалежності росіяни обстріляли понад пів сотні українських міст і селищ

російські окупанти масово обстріляли регіони України 24 серпня. За даними поліції, вони атакували майже 60 населених пунктів

День Незалежності України для росії – «особлива» дата. Вони не могли не скористатися нею для своїх звірячих справ. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в етері «1+1», повідомляє 24 канал.

На жаль, всі застереження про небезпеку від МВС справдилися. Вчорашнє свято незалежності росіяни псували з маніякальною жорстокістю.

«Кількість обстрілів населених пунктів збільшилася. За минулу добу поліція зафіксувала обстріли 58 населених пунктів – це значно вища кількість обстрілів, ніж ми фіксуємо зазвичай»

«Кількість обстрілів населених пунктів збільшилася. За минулу добу поліція зафіксувала обстріли 58 населених пунктів – це значно вища кількість обстрілів, ніж ми фіксуємо зазвичай», – зазначив Єнін.

Окрім того, 24 серпня була хвиля фейкових мінувань. «Телефонні терористи мінували залізничні вокзали у Вінниці, Рівному, Хмельницькому. Анонімні повідомлення надходили про мінування об’єктів і у Львові, Мукачеві, Дніпрі», – розповів заступник міністра МВС. Загалом підрозділи поліції отримали 17 таких повідомлень. У них мовилося про замінування 118 об'єктів. Загальна кількість евакуйованих людей склала майже 3 800 людей.

Реклама Google

Telegram Channel