Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Лучанин, який збив на смерть 18-річного хлопця Струмівці, заплатить штраф

Трагедія сталася 18 листопада.

Фото ІА Волинські новини.

Лучанин, який збив на смерть 18-річного хлопця Струмівці, заплатить штраф

В обласному центрі Волині судили 26-річного лучанина, який здійснив смертельну ДТП, збивши хлопця у селі Струмівка

За рішенням суду він проведе за ґратами 3,5 року та заплатить потерпілій 500 тисяч гривень моральної шкоди.

Про це пише ІА Волинські новини, посилаючись на вирок Луцького міськрайонного суду.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 18 листопада в селі Струмівка. Рухаючись автодорогою Устилуг-Луцьк-Рівне, водій FORD Fusion перевищив дозволену швидкість в населеному пункті та збив юнака, який переходив дорогу по пішохідному переходу зліва направо відносно руху авто. Від отриманих травм 18-річний хлопець загинув на місці ДТП.

 Від отриманих травм 18-річний хлопець загинув на місці ДТП.

У суді лучанин визнав свою вину, підтвердивши усі обставини злочину. Своєю чергою, потерпілі наполягали на суворому покаранні для водія.

Незважаючи на те, що нині обвинувачений є військовослужбовцем ЗСУ, суд вирішив, що його виправлення неможливе без ізоляції від суспільства.

Лучанину призначили покарання у виді трьох років та шести місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік. Також суд стягнув з винуватця ДТП 500 тисяч гривень моральної шкоди на користь потерпілої.

Відомо, що загиблого юнака звали Дмитро Луцкевич. Він круглий сирота, його виховала бабуся. Хлопець проживав з нею у Ковелі. У нього ще залишилися два менші братики, для яких він був опорою і підтримкою. Тепер увесь тягар з їх виховання ліг на плечі бабусі, яка пережила стільки втрат рідних людей.

Реклама Google

Telegram Channel