Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Дізналися про запланований обшук: між Нововолинськом та Іваничами викинули гуманітарку (Фото)

Фото Буга.

Дізналися про запланований обшук: між Нововолинськом та Іваничами викинули гуманітарку (Фото)

У фейсбуці мешканці регіону обговорюють викинуту просто нема гуманітарну допомогу між Нововолинськом та Іваничами

Допис про ситуацію набрав розголосу в мережі. У ньому розповідають про нещодавно звільненого з РВА Сапожнікова та його протеже Андрія Сторонського.

Про це повідомляє Буг. 

Допис про те, що викинули «непотрібні» речі нібито після того, як дізналися про запланований обшук на одному зі складів у Нововолинську опублікувала допис спільнота «Я люблю Нововолинськ«.

Нагадаємо, раніше було звільнено з посади першого заступника голови Володимирської районної військової адміністрації, колишнього міського голову Нововолинська Віктора Сапожнікова.

У дописі зазначається про відкриті кримінальні провадження чрез можливі зловживання з гуманітаркою.

Допис розійшовся мережею. Його перепостили 160 разів та залишили багато коменатарів

«Як виявилось, у рамках кримінального правадження планувався обшук на одному зі складів у Нововолинську. Але як часто буває, про обшук дізналися ті, у кого він планувався. Швидко все цінне зі складу було вивезено в інші місця, а те, що не являло собою особливої ​​матеріальної цінності, просто вивезли вночі і викинули на пустирі… І місць, куди викидали гуманітарку, було не одне… Обсяги того, що зберігалося на складі, були величезними і все вивезти в інші місця було неможливо», – йдеться в дописі. 

Допис розійшовся мережею. Його перепостили 160 разів та залишили багато коменатарів. Люди здебільшого не розуміють, лешко кажучи, таких дій, та вимагають правосуддя, а дехто в такій ситуації – ще й жартує.

Читайте також: У місті на Волині вранці відбулись змагання з риболовлі і пляжного волейболу (Фото)

 

 

Реклама Google

Telegram Channel