Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Британський шеф-кухар порадив, як зробити черствий хліб знову свіжим

Смачного!

Фото ілюстративне.

Британський шеф-кухар порадив, як зробити черствий хліб знову свіжим

Шеф-кухар Трістан Велч, дає просту пораду, як перетворити хліб «твердий, як камінь», на свіжий, як «маргаритка»

Про це розповіла ТСН.

Трістан Велч – шеф-кухар ресторану Parker's Tavern у Кембриджі, який спеціалізується на приготуванні їжі з низьким рівнем відходів. Він рекомендує за можливості не позбавлятися харчових відходів, а повертати їх до життя. Нещодавно у своєму блозі шеф пояснив, як відновити м'якість черствого хліба.

Це дуже простий спосіб і він працює. Трістан пропонує спочатку намочити хліб. Зробити це можна просто під краном. Важливо, щоб ваш черствий хліб добре просочився водою.

Це дуже простий спосіб і він працює. Трістан пропонує спочатку намочити хліб. Зробити це можна просто під краном. Важливо, щоб ваш черствий хліб добре просочився водою.

Після цього, коли хліб стане дуже вологим, потрібно помістити його в духовку, нагріту до 200 градусів  (приблизно на п'ять хвилин).

Для великих буханців потрібно трохи більше часуі. Після того, як хліб трохи охолоне, його можна їсти і він вже не буде черствим.

Читайте також: «Позбутися шкідників на городі допоможе тютюновий пил».

Реклама Google

Telegram Channel